Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2012

Παρουσίαση του Caravan Project- Another World Is Here



Aμφιθέατρο Πανεπιστημίου Αιγαίου - Μιχάλειο Κτίριο, Μιχάλων 8
Τετάρτη, 8 Φεβρουάριος στις 7:00 μ.μ.


Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και στην προσπάθεια μας, ανεύρεσης οικονομικής στήριξης για την υλοποίηση του Caravan Project, σας ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά, την πρώτη παρουσίαση της δημιουργικής πλατφόρμας «Ένας Άλλος Κόσμος Είναι Εδώ».
Το Caravan Project αφορά μια δημιουργική περιήγηση στις πιο απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας, με σκόπο τη διερεύνηση ενός διαφορετικού τρόπου ζωής, την ανάδειξη της σπουδαιότητας της ανθρώπινης ιστορίας και την ανάσυρση μιας «άλλης» Ελλάδας, που αντιστέκεται δημιουργικά και συνεχίζει να ονειρεύεται.
Θα προβληθούν τα εξής:
- Το ντοκιμαντέρ “Άνθρωπος στη Θάλασσα”, που αφορά τη ζωή του Γιάννη Κουκούμιαλου, ενός τυφλού και χωρίς χέρι ψαρά, στο χωριό της Λαγκάδας, στη Χίο.
- To web documentary “Παπόριας”, με θέμα τη ναυπηγική τέχνη μέσα από τη ζωή και τη δράση ενός από τους τελευταίους καραβομαραγκούς που ζει στη Χίο.
- Slide show με φωτογραφίες από την Άγονη Γραμμή της
Ελλάδας .
- Αφήγηση ιστοριών από το project “Πες μου μια ιστορία”.
  Θα ακολουθήσει ομιλία που θα αφορά τη σύνδεση του Caravan Project με την δοκιμαζόμενη -από την κρίση- ελληνική κοινωνία, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της ανθρώπινης ιστορίας.

Oμιλητές:
 The caravan Project: Στρατής Βογιατζής και Θέκλα Μαλάμου
www.anotherworldishere.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου